Održana izborna skupština Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama, Ozren Catela novi predsjednik Saveza

Izborna Skupština Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama održana je 23. travnja 2022. godine s početkom u 11.00 sati u Udruzi za podršku osobama s intelektualnim oštećenjima Grada Zagreba, Prečko 6, Zagreb.

Za Predsjednika Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama u sljedećem četverogodišnjem mandatu (2022. – 2026. godine) jednoglasno je izabran Ozren Catela, predsjednik naše udruge.

Ozren Catela zahvalio se na ukazanom povjerenju te pozvao dosadašnju predsjednicu Saveza Mirjanu Jakovčev da se obrati delegatima. Mirjana Jakovčev zahvalila se svima na povjerenju koje joj je ukazano u prethodnim godinama te je novom vodstvu Saveza poželjela je sreću u daljnjem radu.

Za članove Glavnog odbora Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama u sljedećem četverogodišnjem mandatu (2022. – 2026. godine) izabrani su: Ozren Catela, Sonja Ninić-Ševo, Dražen Novačić, Ivana Azenić-Dubravčić, Mirjana Jakovčev, Mario Blaha, Iva Župan, Marko Vrus, Renata Žukina, Patricija Karaman i Nada Boras.

Za članove Nadzornog odbora Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama u sljedećem četverogodišnjem mandatu (2022. – 2026. godine) izabrani su: Bojan Grbavac, Vlatka Habek-Paić te Mirela Relković kao članovi te Nada Domitrović, Ljiljana Mužar i Marica Palajsakao njihove zamjene.

Na sjednici Glavnog odbora koji je slijedio, Ozren Catela predložio je dva potpredsjednika Saveza iz redova člana Glavnog odbora, te su za potpredsjednike izabrani: Ivana Azenić-Dubravčić i Mario Blaha.

Čestitamo novoizabranom vodstvu i veselimo se budućim uspjesima Saveza!