13. Susreti prijateljstva u organizaciji Poludnevnog boravka Buzet

BUZET: U petak 13. lipnja 2015. u prostoru Mjesnog odbora Sv. Ivan u Selcima, održani su 13. Susreta prijateljstva, iako su se do sada uvijek održavali u Puli, poludnevni boravak Buzet bio je sjajan domaćin ugostivši preko 120 natjecatelja iz Pule, Pazina, Labina, Poreča, Buja, njihovu pratnju te druge uzvanike.

Mokri baloni, Da mi je biti morski pas, Divovski križić-kružić, samo su neke od sedam različitih disciplina u kojima su svoje umijeće, spretnost i sreću okušali natjecatelji koji su se jako trudili. No, najbolja može biti samo jedna ekipa, a to je ove godine bila ekipa Poreča koja je u natjecanjima doslovno pomela sve ostale ekipe. Čestitke Porečanima, a drugima više sreće druge godine. Najboljima diplome, a ostalima zahvalnice za sudjelovanje.

Nakon takmičarskog djela priređen je ručak i zabava, iako ovaj dio nije imao takmičarski karakter i ovdje smo se svi trudili postići što bolje rezultate. Organizaciju susreta potpomogli su brojni sponzori Buzeštine i buzetski proizvođači, ne samo donacijom svojih proizvoda već i usluga te brojni volonteri.